Shungit krystaller til at beskytte mod EMF og mobilstråling

KRYSTALLER BESKYTTER MOD ELEKTROSMOG

Krystaller beskytter mod EMF

Jeg har 20 års erfaring med krystaller og har erfaret at udover at bidrage til at sænke stress, kan sten og krystaller også beskytte mod elektrosmog og rense rum for elektromagnetiske felter, EMF. Menneskeskabt stråling er et problem, da det blandt andet øger de frie radikaler i kroppen, der er kendt for at forårsage inflammation i cellerne*. Vælg blot den sten og krystal, som du føler dig mest tiltrukket til.

The biggest problem we have is not Ebola, it’s not Aids, it’s electro smog” – Noel Edmonds

Der er en række krystaller, der er yderst gavnlige til at eliminere eller formindske elektromagnetisk stråling (EMS). Nogle er kendt for at støtte dem der oplever de har elektro hypersensitivitet (EHS), andre blokerer eller absorberer stråling. Nogle er nyttige at have mellem dig og dine trådløse apparater, eller tæt på kroppen, såsom den helt uundværlige i samlingen – Shungit.

Shungit kaldes også ‘stone of life’

SHUNGIT – kan du bære eller sætte mellem dig og dit trådløse udstyr, som Smartmåler, mobil, computer mm. Shungit er en sten art, som hovedsagelig består af kul, men i en meget speciel form, der har evnen til at svække elektromagnetiske felter, EMF, gennem at absorbere/neutralisere strålerne. Shungit kommer fra Karelen i Rusland, og menes at stamme fra et meteoritnedslag for 2 billioner år siden.

Shungit indeholder hule kulstofmolekyler, C60, eller fullerener. Det er disse virksomme fullerener i naturlig form, der har en ekstremt stærkt bio kompatibel svingning. EMF har ikke bio kompatibel vibration, så de menneskeskabte stråler kan skade levende celler over tid.

SORT TURMALIN – er en kraftig krystal til beskyttelse. Jeg har altid sort turmalin mellem mig og min computer, da turmalin har en unik evne til at absorbere og blokere elektrosmog.

GRØN AVENTURIN og MALAKIT absorberer også strålerne ligesom Sort Turmalin og Shungit. De er smukke og gode at bære i smykker. For at øge effekten har vi designet smykker med ekstra gode kombinationer.

Udover Shungit er der andre krystaller, der skaber et værn mod elektromagnetisk stråling. VULKANIT, REGNBUEFLUORIT, AMAZONIT, SORT MÅNESTEN, SPODUMEN, FULGURIT og DIAMANT beskytter dig mod de elektromagnetiske stråler. 

PYRIT og HÆMATIT er også fremragende til at beskytte og styrke dig på flere planer, men skal ikke sættes på iPhone, iPad eller computer, da de godt kan afstedkomme tekniske funktionsforstyrrelser.

GULD forstærker krystallernes virkning.

Hvorfor skulle du beskytte dig mod EMF?
Krystalklar kommer ud og holder foredrag om elektrosmog og krystaller, der beskytter mod stråling. Læs mere HER


“Several studies have reported that exposure to EMF 
results in oxidative stress in many tissues of the body…” Læs mere HER


3 har kommenteret på “KRYSTALLER BESKYTTER MOD ELEKTROSMOG

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *