Hvordan virker krystaller

SÅDAN VIRKER KRYSTALLER

Krystaller virker gennem resonans

Sådan virker krystaller. På det mest grundlæggende niveau er alt energi. Alt i universet består af lys, og er fyldt med virtuelle energier og dermed information. En specifik lysfrekvens manifesterer sig som farve, vibration samt krystallinsk struktur, herunder mineraler. Den menneskelige krop er ingen undtagelse.

Krystaller skaber ligevægt. De har været brugt i århundreder til at skabe balance i krop og sind, og arbejder gennem resonans og vibration. Kroppen er et ledende energisystem med krystallinske strukturer i og omkring blodet, lymfe og celler. Kroppen repareres og vedligeholdes af et komplekst elektrokemisk system. Med andre ord kører og vedligeholdes kroppens systemer på vibrationer.

Målet med Krystalklar Terapi er kort sagt at højne vibrationen og balancere kroppens energicentre, også kaldet chakras. Kroppen har 7 overordnede chakras. Hver håndflade har mange hundrede chakras. Til hvert chakra hører en farve. Krystallers farver er lys i det synlige spektrum og arbejder gennem forskellige frekvenser. Derfor kan farven på krystallen ofte, men ikke altid, indikere hvilket chakra det hører til.

Alle væsener og alt stof i universet er omgivet af en aura, der kan ses som farver af mennesker der har udviklet evnen. Auraen er en sammensætning af lysfrekvenser der afspejler ens følelser. Jo længere vi bærer på en negativ følelse, jo langsommere vibration og jo tungere stof – som kan manifesteres som fysisk ubalance i kroppen. Det betyder modsat at ved at hæve vibrationen, kan de fysiske ubalancer ophæves.

Vi er elektriske væsener

Vi er elektriske væsener og påvirkes positivt eller negativt af forskellige frekvenser. Hjernens alfabølger svinger på nøjagtig samme frekvens som jordens puls på 7,8 Hz. I takt med at den menneskeskabte stråling fra trådløs teknologi stiger, bliver bevidst anvendelse af groundende og balancerende krystaller derfor et must. Når vi er i kontakt med jordens krystaller opnår vi en bio-elektrisk balance, som har fundamentale effekter på vores helbred. Alle KrystalKlar Terapi sessioner grounder og balancerer de æteriske legemer.

Ingen kan endnu kategorisk sige, hvordan krystaller virker, selvom flere forslag baseres på viden om vibrationel resonans og vandets krystallinske indhold i menneskekroppen. Kort fortalt er krystaller et informationssystem, der udstråler energi i form af specifikke vibrationer/frekvenser, afhængig af den enkelte krystal. Kraften i en krystal genererer lys, der interagerer med cellerne i den fysiske krop. Lys er bevidsthed. Krystaller har et energifelt, som interagerer med andre energifelter nær ved. Samspillet mellem energifeltet for en krystal og et menneske, kan ex. fotograferes med et Kirlian-kamera.

På det enkleste niveau, indeholder krystaller tillige spor af terapeutiske mineraler, der passerer gennem hudbarrieren, for derved at skabe fysiologiske ændringer. Eksempelvis indeholder LEPIDOLIT og KUNZIT grundstoffet Lithium, der medicinsk bruges mod depression og bipolære lidelser. Krystalbrugere placerer eksempelvis på kunzit på deres hjerte eller sidder med VULKANIT i hånden, hvorved de hurtigt føler sig opløftede. 

Men der er mere til det end dette. En subtil elektromagnetisk strøm passerer mellem en krystal og en person uanset, om der er fysisk hudkontakt. Bevidsthed og hensigt skaber forbindelsen. Følelser og tanker har også deres egne vibrationer, som eksempelvis under stress kan forvrænge et indre krystalgitter i kroppen.

Bevidst resonans er vigtigt

Lys er bevidsthed. Gennem bevidsthed får vi adgang til informationer i det metafysiske frekvensområde, som kun opfattes af dem der kan tune ind til dette, for de fleste, usynlige lysspektrum. Vi opnår hurtigere resultater, når vi arbejder med bevidst krystal resonans. Det gør vi blandt andet gennem meditation, klar intention og positive affirmationer, der svinger på samme bølgelængde som krystallen. I KrystalKlar Terapi sessioner indgår kraftfulde affirmationer.

Gennem bevidsthed, resonans og påvirkelighed, er krystaller med til
at genskabe ligevægt for os, både i sind og krop.


The primary “stuff” of the universe is energy and not matter, and space is neither empty nor passive – it’s filled with virtual energies and information.– Ervin Laszlo


1 har kommenteret på “SÅDAN VIRKER KRYSTALLER

  1. Hej, Mila og Sofia her vi har virkelig brug for at vide nogle ting da vi skal lave en fremlæggelse om krystaller og sten. Vi vil meget gerne vide hvad de forskellige krystaller gør/kan og hvilken betydning den har, hvis i kan hjælpe med det ville vore fremlæggelse snart være slut, mvh.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *