Sort turmalin renser, grounder, beskytter og healer

Sort Turmalin

Sort turmalin renser og grounder

Sort Turmalin er en eminent krystallinsk halvædelsten, der ikke kun hjælper med at slippe af med negativ, men også tiltrækker positiv energi. Turmalin ”stenen” der renser på flere planer.

Nøgleord: Grounding, Afstresser, Renselse, EMF beskyttelse

Sort Turmalin renser rum og energi legemet, beskytter mod elektrosmog og følelsesvampyrer samt eliminerer stress og ophæver angst. Den er en fremragende beskytter mod miljøforurenende stoffer og elektromagnetisk stråling. Brug den hvis du er omgivet af trådløs kommunikations-teknologi, føler dig drænet for energi eller hvis du føler dig under psykisk angreb. Når du forbinder dig med Tourmalinens energi skaber den et beskyttende skjold omkring dig og dit rum.

Turnalin renser

Den skaber et stærkt psykisk skjold, der afviser negativitet og hjælper med at løse egne negative tanker. Af denne grund betragtes det som en shamanisk sten, der anvendes til beskyttelse under ritual renselse.

Hvis du føler dig særligt tiltrukket af krystallen, så kalder den dig til at lave en rituel renselse og til at frisætte din energi fra udefrakommende påvirkninger. Brug den til at grounde dig, samt rense din aura og rummet før du mediterer.

Turmalin beskytter

Krystallens egenskaber er eminente til at ophæve strålingen i rummet. Placer sort turmalin mellem dig og din computer, da turmalin har en unik evne til at absorbere elektrosmog. Du kan også sætte en sort turmalin på natbordet og foran smartTV. Den er meget kraftig og egner sig ikke til at bære på kroppen i for lange perioder.

Turmalin grounder

Sort Turmalin betragtes som en kraftig grundsten. Det menes at skabe en stærk sammenhæng mellem den menneskelige ånd og jorden. På den måde menes det at skabe en følelse af styrke og tillid og fremme et mere objektivt syn på verden. Læs mere om groundende krystaller HER.

Anti-stress healing

Ved krystalheling anvendes disse egenskaber til gavn for mennesker, der er tilbøjelige til panik, især i lukkede rum – samt for dem der arbejder i negative arbejdsmiljøer. Turmalin gavner også immunsystemet, hjertet, binyrerne og tarmene. Den hjælper med at styre stress der bunder i frygt.


Black tourmaline is not necessarily black
but is a mixture of all the colors of the minerals in its surroundings


Tourmalin er et krystallinsk borsilicat mineral sammensat med elementer, såsom aluminium, jern, magnesium, natrium, lithium eller kalium. Tourmalin er klassificeret som en halv ædelsten, og ædelstenen findes i en lang række farver og mønstre, alle med vandrette krystallinske striber.

Achroit: Farveløs. Rubelit: rød, purpurrød rød, rødbrun, orange eller lyserød. Verdelit: Intensiv grøn Vandmelon: Lyserød i midten og grønt omkring ydersiden. Dravit: Brun. Indigolit: Blå.

Brightly colored Ceylonese gem tourmalines were brought to Europe in great quantities by the Dutch East India Company to satisfy a demand for curiosities and gems. Tourmaline was sometimes called the “Ceylonese Sri Lankan Magnet” because it could attract and then repel hot ashes due to its pyroelectric properties