Krystalklar elite shungit

Shungit

Shungit beskytter og healer

Shungit beskytter, eng. Shungite, mod mobilstråling og kaldes ‘miracle stone’ eller ‘stone of life’. Udover at den er eminent til at beskytte mod stråler, øger den dit energiniveau, booster immunforsvaret og detoxer. Den harmonerer både krop og sind. Det siges den dræber alt der skader mennesker, og genopretter alt der er godt.

Nøgleord: Healing, Grounding, Balance, Stabilitet, EMF beskyttelse

Shungit beskytter mod elektrosmog

Shungit er en sten art, som hovedsagelig består af kul, men i en speciel form, der har evnen til at dæmpe eller helt fjerne påvirkningen af ​​elektromagnetiske felter, EMF. Shungit beskytter os mod menneskeskabt stråling ved at absorbere og neutralisere elektrosmog. Shungit er selvrensende.

Shungit indeholder hule fullerener*. Det er disse virksomme fullerener i naturlig form, der har en ekstremt stærkt bio kompatibel svingning. EMF har IKKE bio kompatibel vibration, så de skader levende celler.

Shungit healer

Shungit er et must-have for alle, der arbejder med healing. De, der arbejder med syge eller mentalt syge mennesker, vil drage stor fordel, da disse mennesker bogstaveligt talt “suger” energi fra dig, hvis du ikke er beskyttet. Shungit holder dig afbalanceret, jordet og fri for at optage negative eller uønskede energier fra andre eller miljøet.

Tre typer Shungit der beskytter

Shungit findes i tre typer. Farve og struktur er afhængigt af indholdet af kulstof. Sort Shungit der ofte smitter af, består af 30-50% kul. Petrovsky Shungit er grå og består af 50-70% kul. Ædel Shungit har op til 98% Shungit, er krystallinsk og sølvskinnende som på billedet ovenfor. Ædel Shungit natur findes i max 2 % af de samlede forekomster af Shungit i verden. Ædel eller Elite Shungit er det eneste Shungit med certifikat, fra minen i Zazhoginsky i Karelia, det eneste sted hvor ædel Shungit findes. Elite shungite er meget sjælden og for det meste omhyggeligt udgravet fra klipper.

Placer den i dit hus og bær den i smykker som beskyttelse mod stråling fra alle dine trådløse apparater. Ædel Shungit, kan ikke formes til perler. Krystalklar anvender derfor sort/grå shungit i mine smykker. Kan ses på Instagram: Krystalklarbyhekla. Alle mine klienter får 25% rabat.

*Shungit er det eneste mineral med naturlige C60 fullerener.
Anerkendelsen af, at shungit udgør et naturligt forekommende fulleren, sendte chokbølger gennem den videnskabelige verden i 90erne. Siden da har forskere udviklet brugen af shungit til en lang række anvendelser, herunder vand- og jordrensning.

Shungit er en prækambrisk sten. Det er den eneste sten på jorden der indeholder fullerener – en nyopdaget form for kulstof i form af sfæriske ioner. Shungit kommer kun fra Karelen i Rusland, og menes at stamme fra et meteoritnedslag for 2 milliarder år siden.

“Fullerener udviser høj elektronaffinitet, reagerer med frie radikaler og absorberer kraftigt stråling i UV-området“. Lex.dk

Historisk brug af shungite
I århundreder har lokale indbyggere i Rusland brugt kilder fra shungitiske klippeformationer omkring søer til at helbrede forskellige lidelser. Peter den Store (1672-1725) opdagede, at minearbejdere der blev ramt af kobberforgiftning, kunne komme sig inden for 3 dage, ved at drikke vandet der løb gennem shungitaflejringer.

ÆDELSHUNGIT: På grund af det høje indhold af kulstof, ca. 98%, øges de absorberende og desinficerende egenskaber kraftigt. Mineral sammensætning består af et væld af mikro- og makroelementer: svovl, barium, bor, vanadium, molybdæn, nikkel, strontium, bly, zink, kobber; oxider af magnesium, silicium, calcium, aluminium, titanium, jern, fosfor, mangan. Dagligt forbrug af oprenset og struktureret vand med dette millioner af år gamle stof, aktiverer immunsystemets arbejde, hæver energitilstanden og gendanner sammensætningen af celler.

Dette nyfundne kulstof blev opdaget i 1985. I dag kender man krystallinske former af kul grundstoffet i to slags grafit, to slags diamanter, chaoite og shungite. Strukturen for fullerener (C60) har samme struktur som en europæisk fodbold, ligesom den geodetiske kuppel designet af den amerikanske arkitekt R. Buckminster Fuller til verdensudstillingen i Montreal i 1967. Forskerne opkaldte derfor dette nye stof buckminster-fulleren. Ædelshungit er på sin vis 2% fra at være en diamant.

Chaoit dannes under meteoritpåvirkninger. Chaoit eller hvidt kulstof er et mineral beskrevet som en allotrop af kulstof, hvis eksistens er omstridt. Det blev opdaget i stødfuseret grafitgnejs fra Ries-krateret i Bayern. Det er blevet beskrevet som lidt hårdere end grafit med en reflektionsfarve grå til hvid.