DRØMMEN OM KRYSTALLER

Drømmen var lidt skræmmende. Der lå kæmpestore krystaller spredt udover jorden hvorend jeg gik, men i stedet for at glæde mig over synet, syntes jeg de lå i vejen…

Drømmen
Naica Mine of Chihuahua, Mexico

Drømmen om kæmpe krystaller overalt der føles uoverskueligt at forcere, er ikke nødvendigvis en positiv oplevelse. Jeg bryder mig generelt ikke om at drømme. De fleste drømme jeg har føles som noget der bare skal overstås. De fleste drømme har ikke nogen betydning, men denne havde et ganske afgørende budskab til mig.

Drømmen gentog sig igen og igen

Faktisk har jeg nu drømt den samme drøm flere nætter i træk. Men det var først her til morgen at meningen dæmrede. De andre morgener er jeg vågnet irriteret over denne noget anmassende drøm, der ligesom ‘forfølger mig’, endda undertrykt den og behændigt skubbet den ind under gulvtæppet – so to speak. 

MEN her til morgen blev meningen pludselig tydelig. Og hvor er jeg er glad for at den var så insisterende. Nogle gange skal vi bare have det banket ind i hovedet med syvtommersøm, før vi forstår at vores bønner altid bliver besvaret.

Budskabet blev understreget

I drømmen var der enorme krystaller rundt omkring på jorden – overalt. Jeg skulle forholde mig til hver og en. De lå ligesom i vejen i de første drømme, men i nat forstod jeg de lå OVERALT PÅ MIN VEJ, fordi jeg ikke tidligere har forstået, hvor vigtig en rolle krystaller spiller i at udleve min rolle i livet.

De sidste to uger har jeg haft en følelse af at der skulle ske noget nyt. Jeg har derfor intenst bedt om et tydeligt billede på mit næste skridt og været mere end villig til at overgive mig til ‘Guds vilje ske’. Jeg har nærmest dagligt tryglet om et TYDELIGT SVAR. Det går nu op for mig med hvor lysende klarhed og med hvor meget humor mit Højere Selv har forsøgt at råbe mig op hver nat.

Som i KÆMPE KRYSTALLER OVERALT PÅ MIN VEJ

OMG, hvor morsomt. Sidder her og griner højt så tårerne triller. LOL.

Og så går det op for mig i skrivende stund, at jeg ikke har kunnet tage imod budskabet før i dag, hvor jeg helt slipper frygten for fremtiden. Ubevidst har jeg haft en overbevisning om, at jeg ikke kan leve af at være selvstændig som Krystalhealer. Men det eneste jeg virkelig brænder for, er at leve af min største passion som er – gæt engang: Krystaller.

Så da jeg her den 8.8 ved nymåne i Løvens tegn mediterer efter morgenmaden med en Citrin, som står for manifestation af lykke og klarhed – står det pludselig endnu tydeligere hvad drømmen symboliserer, nemlig at det nu er tid til at udleve min passion til fulde. Ikke noget med små krystal tiltag hist og pist.

Nej, som i store krystaller overalt på min vej. Som i at gå all-in i tillid.

Du kan støtte min forvandling på flere måder

  • MEDITER sammen med mig til ‘SATSANG MED KRYSTALLER’ hver anden søndag – plads til 6 personer. 2 timers ‘krystal satsang / krystal meditation’ i mit hjem på Sjælland fra 14-16. Vi starter med groundende meditation, da vi ikke kan holde på lyset uden jordforbindelse. Du skal være velkommen til at tilmelde dig, hvis du som jeg længes efter at VÆRE LYS. Satsang betyder at tale Sandt. Jeg lader dagens krystal inspirere mig. Alle deltagere får 25 % rabat på Krystalklar smykker. Pris 150kr, inkl te/kaffe og snacks.
  • INVITER mig hjem til dig og holde et ‘KRYSTAL HOME PARTY’ for dine venner, med forskellige temaer ex: ‘Manifester lys’, ‘Sådan beskytter du dig mod stråling’ og ‘EHS healing’. Alle deltagere får 25-50 % rabat på Krystalklar smykker.
  • OPLEV EN KRYSTALKLAR TERAPI, hvor sindet klares og hvor stressen forlader dig ubesværet – helt på celleniveau.
  • BESTIL DIT EGET POWERSMYKKE med affirmation. Jeg designer et smykke efter dine ønsker med dine yndlingskrystaller – og hjælper dig til at finde den eller de krystaller, der i kombination vil styrke dig optimalt lige nu. Du får vejledning i hvordan du anvender affirmationer sammen med krystaller. Send mig en mail. Priser fra 250kr.
  • FÅ REPARERET og OPGRADERET dine gamle smykker. Har du en gammel perlekæde, der er gået itu, eller en tung rav kæde der trænger til et moderne løft? Alt er muligt, så længe det kan trækkes på en snor. Du får et fast tilbud. Send mig en mail. Priser fra 250kr.
  • DETOX RETREAT med lysterapi, krystaller og diæt – er for dig der ønsker fornyet energi og et immunboost, på et helt andet niveau end hvad du er vant til – et 6 ugers retreat hjemme hos dig selv i dit eget tempo.

DEL gerne dette indlæg i messenger eller på mail, med venner du tror vil være interesseret i krystaller. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *