krystaller healer stress og EHS

EHS KRYSTALLER

EHS krystaller

Elektro hypersensitivitet, EHS*, er en systemisk miljøbetinget lidelse, der endnu ikke er anerkendt i Danmark. Dermed ikke sagt at der ikke er mange mennesker, der oplever en negativ påvirkning fra trådløs teknologi. Symptomer på EHS er svære at diagnosticere og kan nemt overlappe andre systemiske lidelser. Men forskning finder at elektromagnetisk stråling blandt andre biomarkører* kan øge de frie radikaler.

Forskning tyder stærkt på at stråling fra trådløs kommunikationsteknologi kan øge de frie radikaler i kroppen. Frie radikaler øger oxidativ stress i cellerne, som igen øger chancen for inflammation. Jeg har derfor listet nogle krystaller der kan støtte dig, som oplever gener ved brug af trådløs teknologi: HERKIMER DIAMANT, GUL FLUORIT,  GULD-OBSIDIAN, TIGERØJE, MØRKLILLA AMETYST, MARMOR PICASSO, LAPIS LAZULI, GRØN AVENTURIN, RAV, PYRIT og HÆMATIT.

TURKIS er en masterhealer og beskytter mod al forurening, også elektrosmog. LEPIDOLIT afgiver meget små mængder lithium og beroliger. Det siges at lepidolit er en masterhealer. APACHETÅRE siges at støtte detox af toksiner. KUNZITE og BLÅ ARAGONIT har igennem tiderne støttet folk med geopatisk stress i kroppen eller angst forårsaget af computerstress.

Mediter med krystallen eller bær dem på dig som lommesten eller smykker – gerne hele døgnet.

Kvarts forstærker strålingen

Alle typer kvarts forstærker emanationerne fra de trådløse enheder. Desværre er mange blevet misinformeret om at ex ametyst eller rosakvarts beskytter mod stråler, og derfor har mange en stående ved computeren eller deres SmartTV. Det vil jeg stærkt fraråde.

RØGKVARTS, ROSAKVARTS OG CHLORIT har en god indvirkning på dig der oplever du har EHS symptomer, men bruges når der ikke findes tændte trådløse enheder i nærheden, da de forstærker Elektromagnetisk stråling, EMS.

Nogle mennesker er mere følsomme overfor strålepåvirkninger. De fleste er ikke bekendt med fare-signalerne, da de kan forveksles med migræne, fibromyalgi, stress og angst symptomer. Alle mennesker påvirkes af mobilstråling – nogle mere andre. Trådløs stråling er stærkt stigende i vores samfund.

Har du stress

Læs mere om symptomer og Antistress-Terapi

Læs mere om KRYSTALLER DER BESKYTTER mod negativ indvirkning fra trådløs teknologi


* Reliable disease biomarkers characterizing and identifying electrohypersensitivity and multiple chemical sensitivity as two etiopathogenic aspects of a unique pathological disorder


Selv om man ikke har EHS symptomer kan langvarig eksponering for elektromagnetisk stråling udover oxidativ stress, medføre øgning af stress proteiner, åbning af blod-hjernebarrieren, sammenklumpning af blodet og skader på det autonome nervesystem.” EHS foreningen


1 har kommenteret på “EHS KRYSTALLER

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *