Amazonit krystaller

Amazonit

Amazonit åbner hjerte og hals chakra for at styrke kærlig kommunikation. Fjerner negativ energi og blokeringer i nervesystemet. Den styrker alle svagheder der har med calcium ubalance at gøre, og letter derfor muskelkramper. 

Nøgleord: Sandhed, Spirituel kriger, EMF beskyttelse

Hvis du er tiltrukket af Amazonit, er tiden kommet til at være sand og lade sandhed komme til udtryk. Tale er et meget kraftfuldt værktøj i skabelsen. Når vi taler Sandt er vi medskaber af en virkelighed, som er i lige tråd med det vi dybest set længes efter at erfare i livet. Når du taler sandt, opnår du respekt og værdighed. Evnen til at tale sandt, er afgørende for den spirituelle ‘kriger’. At svinge sandhedens sværd, må aldrig skade andre, men blot skære gennem dine egne illusioner.

På det spirituelle plan viser Amazonit at dit indre reflekteres i det ydre, og er derfor et link til bevidst medskabelse til det bedste du kan forestille dig og ‘beyond’. Denne lysegrønne sten med hvide striber, opmuntrer os til at udtrykke den højeste Sandhed. Den åbner for intuition gennem at åbne for kontakt til Højere Selv. 

Lad det som er sandt for dig, komme til udtryk gennem dine ord og handlinger. På den måde vil du opnå større selvtillid. Fra vi var små har vi lært at tæmme vores følelser og udtryk. Din vej i livet vil blive tydeligere, når du stopper med at ‘please’ andre på bekostning af dine egne behov og idealer.

Lad Amazonit støtte dig i at være i kontakt med visdommen fra luftelementet og følelserne fra vandelementet. Med støtte fra denne blide krystal, vil du åbne dit hjerte for højere vejledning og udtrykke sandhed, på en måde som vil være for det højeste bedste.

Amazonit beskytter

Amazonit har en kraftig filtrerende effekt og blokerer både jordstråler og millimeterbølger og er derfor et kraftigt værn mod elektrosmog fra trådløs teknologi. 

AFFIRMATION:
Jeg udtrykker min sandhed, som den spirituelle ‘kriger’ jeg er

CHAKRA: hjerte og hals