Krystalklar artikler om krystallers groundende, beskyttende og healende virkning

ANTI-STRESS KRYSTALTERAPI

Anti-stress Krystalterapi virker

Anti-stress krystalterapi fra Krystalklar er en virksom metode, der bidrager til at sænke stress på celleniveau

Anti-stress krystalterapi metoden, gør brug af et særligt mix af højfrekvente anti-stress krystaller, der har balancerende og opbyggende egenskaber. Den unikke anti-stress krystal sammensætning, sammen med den rette musik, hjernebalancering og lysterapi, har positiv effekt på både sind og krop.

Stress er ikke noget man skal spøge med eller tage for let på. Stress kan være årsagen til at selvhelende naturlige processer i vores krop lukker ned. Hvis man ikke håndterer stress, kan det udvikle sig fatalt.

Kroppens celler husker

De fleste vil vælge at gå til psykolog, når de får konstateret stress. Samtaler kan være gode til at afdække årsagen, men fjerner sjældent den ophobede stress, der har forplantet sig i kroppens celler. Kroppen husker selvom man har bearbejdet de psykiske triggere. Hvis man ikke tager hånd om den cellestress der er lagret i kroppen, vil den højst sandsynligt blusse op igen – som lyn fra en klar himmel – når man møder en gammel trigger (noget der minder om det der var årsagen).

Hjernestress har flere årsager

Højglykæmisk kost skaber inflammationer i hele kroppen og derfor også ‘hjernestress’. Det meste fastfood er lavet af et mix af fedt og sukker, hvilket gør at hjernen blot skriger på mere af det underlødige usunde mad. Fødevarer der tillige indeholder en høj glykæmisk værdi, såsom dadler, kartofler, hvede og majs, sætter vores hjerne i stressmode på celleniveau.

Hvis vi spiser glykose/sukkerholdige fødevarer ofte eller i store mængder, oplever hjernen en konstant stresstilstand, som med tiden sætter sig dybe spor. Krystal Klar metoden balancerer højre og venstre hjernehalvdel ved hjælp af en særlig krystal- og lysterapi.

Stråler fra mobiler, computere, sendemaster og jordstråler stresser hjernen. Nogle mennesker er mere følsomme overfor strålepåvirkninger, hvilket vil sige de fysisk mærker ubehag. De fleste mærker ingenting, men det betyder ikke at de går fri. Alle mennesker påvirkes i en negativ retning, da elektrosmog blandt andet øger de frie radikaler, der over tid skaber oxidativ stress i cellerne, som fører til inflammation.

Har du stress?

Stress symptomer kan være mavepine, hovedpine, blytunge ned, rystende hænder, grådlabil, irritabel, uregelmæssig hjertebanken, søvnbesvær, at du ikke kan huske noget eller ikke kan koncentrere dig om noget som helst. Gå altid til lægen for at udelukke andre årsager.

Læs mere HER

1 har kommenteret på “ANTI-STRESS KRYSTALTERAPI

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *