Spodumen krystal fra krystalklar

Spodumen

Spodumen – Kunzit eller Hiddenit?

Nøgleord: Glæde, Taknemlighed, Kærlighed

Spodumen findes i mange varianter og lægges direkte på huden, eventuelt på hjertet, hvor den har en umiddelbar beroligende virkning. Den bruges også til at åbne for glæde og kærlighed.

Spodumen har mange farvevarianter

  • Lyserød, lilla eller violet Spodumen kaldes Kunzit, og står for guddommelig kærlighed og glæde. Nøgleordet er ‘modtagelighed’.
  • Lysegrøn kaldes Hiddenit. Denne variant står for inderlig taknemlighed. Nøgleordet er ‘livsopgave’.
  • Farveløs, gennemsigtig eller gul kaldes Thryphan

Glæde og taknemlighed er to uadskillelige størrelser. Stenen på billedet er en Kunzit / Hiddenit og er derfor en fantastisk ‘Joy & Gratitude’ krystal, hvis affirmation er “I er dybt taknemlig for livets gaver”.

Energiflow

Det flow af energi der skabes af glæde og taknemlighed minder om en dobbbelt helix DNA streng. Når vi føler glæde kan vi modtage kærlighed i overflod på alle planer. Når vi er taknemmelige, giver vi kærlighed tilbage. Når vi udtrykker taknemlighed over vores liv etableres et flow af givende og modtagende energi. Denne energiudveksling genetablerer forbindelsen til alt levende.

Spodumen afgiver små mængder af lithium og healer hjertelidelser, afhængighed, angst og elektrohyper sensitivitet, EHS, samt beskytter os mod elektromagnetisk stråling fra trådløs teknologi.

HJERTECHAKRA: Hudkontakt

KOMBINATION: Amazonit, Apatit, Sugilit

ELIKSIR: På grund af den krystallinske flagestruktur opløses den i vand, og må derfor ikke anvendes til eliksir, ej heller renses i vand

Spodumen fremkommer i lithiumrig granit pegmatit. Lignende mineraler er Albit, Lepidolit og Beryl. Krystallerne fremstår som gennemsigtige og er længe blevet brugt som halvædelsten. Spodumen krystaller er kendt for en optisk virkning ved navn pleokroisme, der betyder et stof har forskellige farver, når det observeres i forskellige vinkler.

Dobbelt helix DNA streng
Dobbelt helix DNA streng