Aventurin

Aventurin

Aventurin er udviklingsstenen

Aventurin er en halvædelsten med en særlig positiv frekvens, der bringer velstand og øger positive aspekter i livet. Stabiliserer følelser, bringer ro og er en hjertesten. Hvis du er tiltrukket af Aventurin vil det være gavnligt for dig, at fejre at du nu træder ind i en ny fase af din udvikling hvor lykken tilsmiler dig.

Nøgleord: Positiv udvikling, Overflod, Glæde og Velstand

For at udvikle sig må man først erfare, dernæst slippe overbevisninger der ikke er sande for at tiltrække det bedste for en. Denne lykkebringer skaber balance mellem intellekt og følelse, så vi kan opleve vores fulde potentiale. Bruges i meditation til at hele og åbne hjertet samt til at slippe følelser der ikke længere gavner os.

Aventurin fås i mange farver, grøn, rød, blå, brun og fersken
Brug den smukke lysegrønne til at harmonisere, heale hjertesorg eller opløse negative følelser. Den absorberer elektrosmog og beskytter mod geopatisk stress og er kendt for at være en smuk overflodssten, der styrker lederskabsevner, beslutsomhed og kreativitet. Aventurin støtter dig i at finde årsagen til sygdom og er en allround healer. Den er også en fremragende healer, hvis du har elektrohyper sensitivitet, EHS.
Den blå er en kraftfuld mental healer.

Grøn er håbets farve

Ønsker du at tiltrække overflod af glæde, lys, kærlighed eller penge, er denne grønne lysbringer uundværlig.

Fysisk: Er god til at styrke nervesystemet samt hjertet.
Mentalt: Den styrker lederskab, beslutsomhed og kreativitet.

HJERTECHAKRA: Læg den på hjertet for at slippe negative følelserfor og lade lys og kærlighed virke i dit liv. Bær den på venstre håndled eller i lang halskæde, hvor sten er udfor hjertet.

KOMBINATION: God sammen med Hæmatit, Pyrit og Turkis. De små sorte prikker du kan se i Aventurin er Hæmatit.