lepidolit krystaller

Lepidolit

Lepidolit er en healende og beroligende sten, som lindrer søvnproblemer og følelsesmæssigt stress. Den afgiver lithium i meget små mængder, hvilket er kendt i almindelig medicin hvor det anvendes til at berolige sindet.

NØGLEORD: Mirakler, Modtagelighed, Healing

Det er en ‘venlig, varm og beroligende’ sten, der er god at bruge i en genopbygningsproces, efter en hård medfart hvor vi er blevet følelsesmæssigt oprørte eller hvor vi har brug for overskud til at komme videre. Den er god til at heale og bringe kroppen i balance på en kærlig måde.

Lepidolit løfter menneskers generelle vibration. Ved uro eller tunge tanker, læg den direkte på huden på brystet 30 minutter inden sovetid.

Lepidolit healer kroppen for computerstress

Det er en af de mest helende sten til Elektrohyper sensitive, som ofte lider af uforklarlig søvnløshed. Elektromagnetisk stråling øger de frie radikaler og dermed oxidativ stress i cellerne. Sov derfor aldrig med tændte trådløse apparater som mobil eller wi-fi. Læs mere om EHS.

HJERTECHAKRA: Hudkontakt

ELIKSIR: På grund af indholdet af lithium og da dens krystallinske flagestruktur opløses i vand, må den ikke anvendes til eliksir eller renses i vand. Renses i sol eller månelys.