Retreats og foredrag med krystalklar

Retreats og foredrag


Retreats for dig der vil detoxe nemt og naturligt

Retreats med Krystalklar. 6 ugers online detox retreats for alle. Krystal Klar metoden er naturlig og bliver understøttet af en 6 ugers diæt tilpasset dig, Krystal meditationer, Detox på en nem og naturlig måde med blandt andet Glutathion og indsigt i sammenhængen mellem kost/livsstil og inflammationstilstande i kroppen. Næste hold starter 4 august. Læs mere nedenfor.


Foredrag om krystaller

Grounding og beskyttelse
Krystaller er eminente til at grounde os. Vi har brug for jordforbindelse for at stå i vores kraft og holde på lyset. Lær at beskytte dig mod negative energier og den stigende elektromagnetiske stråling vi udsættes for 24/7.
Højfrekvens krystaller
Oplev lettere kontakt med Højere Selv gennem krystallers resonans / vibration. Hør om Synergi 12 krystaller, Super 7 og andre højfrekvente lyskrystaller.
Overflod, velstand og glæde
Foredrag om krystaller, der støtter os i at åbne for overflod på alle planer i livet, herunder økonomisk frihed. Lær at lave din egen overflods krystal skål. Vi anvender krystaller i meditation, til at bringe de overbevisninger frem i lyset, der står i vejen, for at vi kan opleve vores Guddommelige arv: Perfect happiness

Krystal party hos dig?

Du arrangerer og inviterer dine venner til et inspirerende og lærerigt foredrag hvori indgår levende og personlige historier, faglig krystalinput og fælles krystalmeditationer af ca. 10 min varighed (alle kan være med). Som vært får du et unika smykke til en værdi af 250 kr. (frit valg). Dine venner får en god oplevelse, hvor de også har mulighed for at købe et krystalklar smykke, med 25% rabat.

Krystalklar tilbyder 3 timers foredrag, inklusiv 30 minutters pause, i større forsamlinger (10-20 personer) eller som Home Parties (6-8 personer) med ovenstående temaer. Pris 750 kr. (plus transportomkostninger). Skriv til <[email protected]>