Krystaller, Krystalklar, krystal, antistress healing

Antistress Terapi


Krystalklar Antistress metoden

Uanset stressgrad anbefaler Krystalklar Antistress Terapi, der udover lydmix og krystaller, inkluderer et lysterapiprodukt, der kan medvirke til at balancere og reducere oxidativ stress i cellerne. Produktet er godkendt til salg i DK og virker på 90 %. Når man sænker oxidativ stress på celleniveau, sænkes tillige inflammationniveauer i kroppen. Inflammation er roden til mange sygdomme.

Kroppen glemmer ikke

De fleste vil vælge at gå til psykolog, når de får konstateret stress. Samtaler kan være gode til at afdække årsagen, men fjerner sjældent den ophobede stress, der har forplantet sig i kroppens celler. Kroppen husker selvom man har bearbejdet de psykiske triggere. Hvis man ikke tager hånd om den cellestress der er lagret i kroppen, vil stressen højst sandsynligt blusse op igen – som lyn fra en klar himmel – når man møder en gammel trigger (noget der minder om den primære årsag).

Antistress Terapi gør en forskel

Alle kunder med stress har haft mærkbart udbytte af Antistress metoden, uanset din fysiske eller psykiske tilstand, alder eller sygehistorie. Uanset om du har milde stress symptomer eller voldsom stress, kan metoden give dig ro i sind og krop, og gøre en positiv forskel. Udover nøje udvalgt musik og krystaller, inkluderer metoden en særlig form for lysterapi.

Hvis du føler dig stresset og ikke er bekendt med årsagen, eller ikke har haft nogen form for forudgående samtaleterapi, anbefales en session på 90 min, hvori indgår en coachende samtale, der har til formål at afdække de tanker, der stresser dig. Men anbefaler du har været forbi lægen først, for at udelukke andre årsager.

Mange føler sig stressfri efter første session. Samtlige klienter der har prøvet Krystalklar Antistress Terapi er gået fra 8-10 i stress-niveau og ned til 0-2 på blot en session. Jeg anbefaler tre sessioner med 2-4 ugers mellemrum, for det fulde udbytte. Nogle få kan nøjes med en session afhængig af stress graden og modtagelighed.


Har du stress symptomer?

  • Hovedpine
  • Indre uro / rastløshed
  • Uforklarlige mavesmerter
  • Svimmelhed
  • Søvnproblemer (for meget eller for lidt)
  • Hjertebanken / uregelmæssig
  • Muskelspændinger
  • Udmattethed
  • Infektioner / inflammation