Krystaller, Krystalklar, krystal, antistress healing

Antistress Terapi


Krystalklar Antistress Terapi metoden

Uanset stressgrad anbefaler Krystalklar Antistress Terapi. Udover lydmix og krystaller, inkluderer metoden et lysterapi produkt, der kan medvirke til at balancere og reducere oxidativ stress i cellerne. Produktet er godkendt til salg i DK og virker på +90 %. Når man sænker oxidativ stress på celleniveau, sænkes tillige inflammationsniveauet i kroppen. Inflammation er roden til mange sygdomme.

Hvordan kommer jeg af med stress i kroppen?

De fleste vil vælge at gå til psykolog, når de får konstateret stress. Samtaler kan være gode til at afdække årsagen, men fjerner sjældent den ophobede stress, der har forplantet sig i kroppens celler. Kroppen husker selvom man har bearbejdet de psykiske triggere. Hvis man ikke tager hånd om den cellestress der er lagret i kroppen, vil stressen højst sandsynligt blusse op igen – som lyn fra en klar himmel – når man møder en gammel trigger (noget der minder om den primære årsag).

Alternativ stress terapi med krystaller kan noget

Alle kunder med stress har haft mærkbart udbytte af Antistress metoden fra krystalklar, uanset din fysiske eller psykiske tilstand, alder eller sygehistorie. Uanset om du har milde stress symptomer eller voldsom stress, kan metoden give dig ro i sind og krop, og gøre en positiv forskel. Udover nøje udvalgt musik og krystaller, inkluderer metoden en særlig form for lysterapi.

Hvis du føler dig stresset og ikke er bekendt med årsagen, eller ikke har haft nogen form for forudgående samtaleterapi, anbefales en session på 90 min, hvori indgår en coachende samtale, der har til formål at afdække de tanker, der stresser dig. Men anbefaler du har været forbi lægen først, for at udelukke andre årsager.

Mange føler sig stressfri efter første session. Samtlige klienter der har prøvet Krystalklar Antistress Terapi er gået fra 8-10 i stress-niveau og ned til 0-2 på blot en session.


Har du stress symptomer?

  • Hovedpine
  • Indre uro / rastløshed
  • Uforklarlige mavesmerter
  • Svimmelhed
  • Søvnproblemer (for meget eller for lidt)
  • Hjertebanken / uregelmæssig
  • Muskelspændinger
  • Udmattethed
  • Infektioner / inflammation

Alle krystalklar kunder får 25% rabat på håndlavede unikke krystalsmykker. Nogle få af dem kan ses på Instagram under krystalklarbyhekla