Ametyst hjerte

SOV GODT MED KRYSTALLER

Sov godt og længe med krystaller

Sov godt med krystaller, der fordrer en dybere og længere søvn. Læg dem under sengen, på natbordet eller bær dem dagligt i smykker.

CHAORITE befordrer en dybere søvn. Hold den i venstre hånd før sengetid eller bær den i et smykke.

KRYSOPRAS hjælper dig til at slappe af og befordrer en rolig søvn. Bær den i et smykke 24/7. Befordrer leverfunktionen, som først bliver renset når vi sover (længere end 5 timer). En usund lever giver urolig søvn og mareridt. Sæt evt et lille stykke fast med hudtape på akupunktur punktet Lever3 på højre fod om natten, eller masser dette pkt før sengetid.

HÆMATIT behandler uro, søvnløshed og styrker leveren og renser blodet. En overbelastet lever giver urolig søvn og mareridt. Bær Hæmatit i et smykke, gerne sammen med Ametyst.

LAPIS LAZULI afhjælper insomnia, stress, svimmelhed og styrker nervesystemet. Bær den i smykke eller sid med den i din hånd. Mærk efter hvilken hånd. Hvis meget stresset, brug din dominerende hånd eller hold den ind mod øvre del af brystkassen.

MØRK LILLA AMETYST behandler insomnia, afstresser og bringer derfor en rolig søvn. Sid med den 15 minutter i din højre hånd inden du går i seng. Vigtigt den er meget mørk og at der ikke er tændt trådløs elektronik i rummet, da alle kvarts leder menneskeskabt elektromagnetisk stråling.

BJERGKRYSTAL styrker energiflowet i hele kroppen og afværger mod jord- og vandstråling. Gerne med klorit (grønne inklusioner), da den fordrer indre fred. Bjergkrystal fås også med lithium (sart lyserød), hvilket er beroligende (se Lepidolit). Læg krystallen under sengen. Ps. Brug ikke dobbelttermineret, da de kan bringe uro, hvis de er ‘manmade’.

LEPIDOLIT er en healende og beroligende sten, som lindrer søvnproblemer og følelsesmæssigt stress. Ved uro eller tunge tanker, læg den direkte på huden på brystet 30 minutter inden sovetid. Den afgiver lithium i meget små mængder, hvilket beroliger. Må derfor ikke anvendes til eliksir, ej heller renses i vand. Lepidolit er en af de mest helende sten til Elektrohyper sensitive, som ofte lider af uforklarlig søvnløshed. Elektromagnetisk stråling øger de frie radikaler og sænker dermed Melatonin i blodet. Sov derfor aldrig med tændte trådløse apparater som mobil eller wi-fi, og bær et Lepidolitsmykke på dig dagligt på venstre håndled.

HOWLIT beroliger og fordrer god søvn. Læg den under hovedpuden.

Vælg den krystal eller sten du er mest tiltrukket af. Husk at rense dine krystaller og sten mindst 1 gang pr måned. Læg dem i vand i sol eller månelys 5-10 minutter. Tag dem op, aftør og lad dem ligge en times tid i lyset og samle ny kraft. Du kan også lægge dem sammen med Kyanit eller Shungit hvis der ikke er sol. Dette gælder især Lepidolit, der ikke tåler at ligge i vand. Både Kyanit og Shungit er selvrensende og renser derfor andre krystaller.

“Your vision will become clear only when you can look into your own heart. Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes.” Carl Jung

Har du brug for en krystalhealing eller en guidet Krystalterapi session?
I en session med Krystal terapeut Hekla Hekla, åbnes der for din indre visdom. Du guides ved støtte af krystaller, lys og lydterapi, til at slippe gamle traumer, stress og negative overbevisninger. Efter endt session har du opnået fornyet klarhed og ro i alle celler.

2 har kommenteret på “SOV GODT MED KRYSTALLER

  1. Hej
    Jeg har et poleret regnbue flourit hjerte som gerne vil ligges i vand som drikke essence. Følger altid stenes guidning. Men så tænkte jeg, er det nu også okay. Malakitter, pyritter og lignende har aldrig bedt mig om at ligge dem i vand som elixir. Min selenit stav har.

    Vh

    Anita lotus

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *