krystaller healer stress og EHS

EHS KRYSTALLER

EHS krystaller og computerstress

Det kan være svært at afgøre om du har stress eller EHS. Symptomer kan nemt overlappe, og det kan kortfattet forklares med at elektromagnetisk stråling blandt andre biomarkører øger de frie radikaler.

Elektro hyper sensitivtitet, EHS*, er en systemisk miljøbetinget lidelse, og er blandt andet en stressreaktion på celleniveau. Frie radikaler øger oxidativ stress i cellerne, som igen øger inflammation. Jeg har derfor listet nogle krystaller der både healer EHS og stress: HERKIMER DIAMANT, GUL FLUORIT,  GULD-OBSIDIAN, TIGERØJE, MØRKLILLA AMETYST, MARMOR PICASSO, LAPIS LAZULI, GRØN AVENTURIN, RAV, PYRIT og HÆMATIT.

TURKIS er en masterhealer og beskytter mod al forurening, også elektrosmog. LEPIDOLIT healer kroppen for computerstress. APACHETÅRE fjerner toxiner fra din krop. KUNZITE og BLÅ ARAGONIT fjerner geopatisk stress i kroppen og opløser angst forårsaget af computerstress.

Mediter med krystallen eller bær dem på dig som lommesten eller smykker – gerne hele døgnet.

Kvarts forstærker strålingen

Alle typer kvarts forstærker emanationerne fra de trådløse enheder. Desværre er mange blevet misinformeret om at ex ametyst eller rosakvarts beskytter mod stråler, og derfor har mange en stående ved computeren eller deres SmartTV. Det vil jeg stærkt fraråde.

RØGKVARTS, ROSAKVARTS OG CHLORIT er dog gode til at lette på EHS symptomer, men bruges når der ikke findes tændte trådløse enheder i nærheden, da de forstærker Elektromagnetisk stråling, EMS.

Nogle mennesker er mere følsomme overfor strålepåvirkninger. De fleste er ikke bekendt med fare-signalerne, da de kan forveksles med migræne, fibromyalgi, stress og angst symptomer. Alle mennesker påvirkes i  negativ retning af mobilstråling. Over længere tids påvirkning, kan det udvikle sig til decideret elektrohyper sensitivitet.

Har du stress eller EHS?

Læs mere om symptomer og Antistress-healing
Læs mere om symptomer og EHS-healing

Forebyg EHS ved at bruge KRYSTALLER DER BESKYTTER


Selv om man ikke har EHS symptomer kan langvarig eksponering for elektromagnetisk stråling udover oxidativ stress, medføre øgning af stress proteiner, åbning af blod-hjernebarrieren, sammenklumpning af blodet og skader på det autonome nervesystem.” EHS foreningen


1 har kommenteret på “EHS KRYSTALLER

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *