Krystaller styrker dit lys. Lær at meditere med lys krystaller.

Krystaller styrker dit lys


Vil du manifestere lys i verden?

Lys krystaller hæver vores vibration, lyser op for os på vores vej og vækker lyset i os. På denne 3 timers workshop vil vi gå igennem de krystaller, der støtter dig i at stå i din sande kraft og skinne dit lys blandt mennesker.

Lær hvad der skal til for at kunne holde på lyset og hvordan vi samskaber bedst muligt med krystaller, for at øge virkningen af samspillet mellem mennesket og krystaller. Vi anvender eksempelvis kraftige affirmationer, der understøtter de enkelte krystallers resonans, og øver os i at tune ind til de specifikke krystalvibrationer.

Lys krystaller er kraftige omformere eller ledere. Vi mediterer sammen med lys krystaller – og får på den måde personlig erfaring med hver enkelt krystal. Krystal-Klar medbringer krystaller til formålet.

Brug krystaller til at plante, manifestere og sprede lys.
Brug krystaller til at grounde dig, så du kan klare modvind og holde på lyset.

Tilmeld dig nyhedsbrevet hvis du vil have direkte besked om næste foredrag.
[email protected] (skriv LYS i emnelinjen)

Krystal homeparty

Du arrangerer og Krystal Klar kommer ud og holder dette 3 timers foredrag – Pris 750 kr. + evt transportudgifter. Jo flere du samler, jo billigere bliver det pr person. Minimum 6 personer.

På dette foredrag er det muligt at købe krystaller og Krystal klar smykker (spar portoen og opnå extra rabatter). Krystal Klar har mange flere typer smykker end der er lagt op på webshoppen – til mænd, kvinder og børn.