Handelsbetingelser Krystalklar

Handelsbetingelser

Fortrydelsesret følger de gældende betingelser indenfor EU som er 14 dages fortrydelsesret. Skulle du fortryde, skal du først skrive en mail og aftale returmetode med Krystalklar.

Ligeledes gælder lovgivningen på 2 års reklamationsret, dog kan smykket ikke erstattes, hvis der er tale om misligholdelse, eksempelvis:
1. smykket får et ryk/hænger fast i noget (det kan meget få smykker tåle)
2. reklamationen er vedrørende smykkeperler af porøse mineraler, eksempelvis Turkis der opsuger fedt, sæbe, saltvand eller kemikalier og derfor ændrer farve, eller mineraler der ikke tåler vand. Det vil fremgå af hvert smykke, hvis du skal tage særlige forholdsregler. Shungit bliver altid mere mat ved brug.
3. Smykker med elastik erstattes ikke, hvis vores anvisninger ikke er overholdt. For alle elastiksmykker gælder: Hiv og stræk aldrig et elastiksmykke. Det skal rulles forsigtigt af og på. Alle vores smykker med elastik er forstrukket, så de ikke bliver slappe. Alle knuder er limet. Vi bruger de bedste langtidsholdbare elastikker, men ingen elastikker har godt af at blive strukket helt ud igen og igen. Og ingen tåler et hårdt ryk. Skulle dit elastiksmykke mod forventning alligevel knække, kan du selvfølgelig returnere for egen regning, og vi vil reparere det for dig (og sende det tilbage på vores regning). Men send aldrig før forudgående aftale.
4. 14 dages fortrydelsesret gælder ikke hvis smykket er specialdesignet på bestilling.